Politica de confidențialitate


INTRODUCERE

Vă mulțumim pentru vizitarea site-ului nostru. Prezenta Politică de confidențialitate ("document") explică modul în care colectăm, utilizăm şi gestionăm informaţiile cu caracter personal. Vă recomandăm să le citiți cu atenție.

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările noastre principale. Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Prin vizitarea site-ului, achiziționarea produselor noastre sau prin interacțiunea cu noi prin orice mijloc și/sau prin intermediul oricărui canal de comunicare (e-mail, telefon, rețele de socializare etc), sunteți de acord cu această Politică de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu cele descrise în prezenta Politică de Confidențialitate, vă rugăm să nu utilizați serviciile noastre.

CINE SUNTEM ȘI CUM NE PUTEȚI CONTACTA?

MoCo-crochet with love este denumirea comercială al Szenasi Papp Szidonia PFA, cu sediul în Florești, jud. Cluj, str. Florilor nr. 77, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. F12/271/2014, cod fiscal 32776760, și, potrivit legislației, este operatorul responsabil de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

Întrucât suntem întotdeauna deschiși să aflăm opiniile dumneavoastră, precum și să vă furnizăm orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, vă încurajăm să ne contactați la adresa de e-mail: mocotoys@gmail.com.

Putem schimba această Politică de confidențialitate în orice moment. Toate actualizările și modificările prezentei politici sunt valabile imediat după notificare, pe care o vom realiza prin afișare pe site și/sau notificare pe e-mail.

Sursa datelor cu caracter personal

1. Procesăm date cu caracter personal obținute prin consimțământ și colectate prin intermediul comenzii electronice creată în cadrul magazinului online MoCocrochet;

2. Procesăm doar datele de identificare necesare pentru îndeplinirea comenzii, cu scopul livrării, pentru contabilitate și pentru comunicarea necesară cu dumneavoastră;

3. Datele cu caracter personal nu vor fi făcute publice și nu vor fi transferate în alte țări.

Scopul procesării datelor

MoCocrochet procesează datele cu caracter personal ale dumneavoastră cu următoarele scopuri:

1. Pentru îndeplinirea comenzii electronice create de client (nume, adresa, e-mail, număr de telefon);

2. pentru trimiterea buletinului nostru informativ prin e-mail, dacă l-ați solicitat (ne puteți informa oricând dacă nu mai doriți această comunicare);

3. pentru soluționarea cererilor, întrebărilor și/sau reclamațiilor făcute către noi

Furnizarea acestor date este necesară pentru expedierea produselor și emiterea facturii fiscale. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea livrării comenzilor și emiterii facturii fiscale.

Durata de stocare a datelor cu caracter personal

1. Vom păstra datele dumneavoastră atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

2. Operatorul MoCocrochet trebuie să șteargă toate datele cu caracter personal la expirarea perioadei necesare stocării datelor cu caracter personal.

Destinatari ai datelor cu caracter personal și persoane împuternicite de operator

Părțile terțe care procesează date cu caracter personal ale dumnevoastră sunt subcontractanți ai MoCocrochet. Serviciile acestor subcontractanți sunt indispensabile pentru îndeplinirea cu succes al procedeului de cumpărare și procesării comenzii electronice.

Subcontractanți ai operatorilui sunt:

  • Webnode AG (sistem de magazine online);
  • Firma de curierat;
  • Google Analytics (analiză website);
  • Stripe (platforma de plăți online)

Drepturile clientului

În conformitate cu Regulamentul, clientul are:

1. Dreptul la acces la date cu caracter personal;

2. Dreptul de a corecta datele cu caracter personal;

3. Dreptul de a șterge datele cu caracter personal;

4. Dreptul de a refuza procesarea datelor cu caracter personal;

5. Dreptul de portabilitate a datelor;

6. Dreptul de a retrage acordul cu privire la procesarea datelor cu caracter personal în scris sau prin e-mail la: mocotoys@gmail.com;

7. Dreptul de a formula o plângere la autoritatea de supraveghere în cazul suspectării încălcării regulamentului.

Securitatea datelor cu caracter personal

1. Operatorul declară că a luat toate măsurile tehnice și organizaționale necesare pentru protecția datelor cu caracter personal;

2. Operatorul a luat măsuri tehnice pentru a asigura spațiu de stocare a datelor și mai ales asigurarea de acces la computer prin parolă, folosirea de software antivirus și realizarea de mentenanță regulată a computerului.

Dispoziții finale

1. Plasând o comandă electronică pe site-ul www.mococrochet.ro clientul confirmă că a fost informat despre toate condițiile de protecție a datelor cu caracter personal și le acceptă în totalitate;

2. Clientul acceptă aceste reguli bifând căsuța din cadrul formularului de comandă;

3. Operatorul poate actualiza aceste Reguli în orice moment. Versiunea nouă, actualizată trebuie să fie publicată pe site-ul său.

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți